MORE

Cum ar fi sa coaceti prajiturile de Craciun cu ajutorul Wi-Fi-ului?

Cum ar fi sa coaceti prajiturile de Craciun cu ajutorul Wi-Fi-ului?

Sa recunoastem, cand ne-am gandit vreodata ca pentru a gati ceva de mancare, vom apela la reteaua Wi-Fi? Asta e ceea ce face cuptorul inteligent Chip de la Kickstarter, un mic dispozitiv conceput pentru produse de patiserie (biscuiți mai precis), cu care iubitorii de dulciuri de casa pot avea desertul preferat fără sa depuna efort.

Atunci când gatesti desertul delicios, cuptorul se pregateste de coacere printr-o serie de inovații incorporate si anume:

  • Sistemul de flux de aer – temperatura crește cu mult mai rapid decât la cuptoarele convenționale și, prin urmare, în mai puțin timp.

Citeste mai mult pe www.electrozona.ro

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button