GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Cum ar fi decurs restul filmelor Warcraft?

Probabil mai bine

Mai țineți minte filmul Warcraft? Probabil. Am să vă împrospătez memoria. Tot ce ținea de partea cu orcii era excelent, o luptă anume dintre două personaje a fost cu adevărat excepțională. Tot ce ținea de oameni te făcea să vrei să schimbi canalul, chiar dacă erai la cinema. Poate pentru că actorii nu aveau pic de carismă, direcție sau energie cât să care în spate în film întreg poat… nu, cam asta era.

Filmul Warcraft era gândit să fie începutul unei trilogii. O trilogie ce n-a mai fost să fie, deși filmul a generat aproape o jumătate de miliard de dolari. Iar zilele trecute regizorul săi, Ducan Jones, a decis să dezvăluie cum ar fi decurs restul filmelor.

Pe scurt, cel de-al doilea film ar fi fost în esență jocul de aventură Warcraft Lord of the Clans, ce a fost la rândul său anulat. Ar fi prezentat povestea lui Thrall, de când era luptător în arenele de gladiatori până ce a plecat în țările de vest. O aventură ce nu ar fi implicat oameni ce abia dacă puneau vreun fel de efort în rolul lor.

Al treilea film ar fi fost efectiv campania orilor din Warcraft 3, cu exodul hoardei către Kalimdor și fondarea orașului Orgrimmar.

Aceste filme nu vor mai exista. Poate situația ar fi fost altfel, dacă Warcraft în sine nu ar fi fost un film atât de jalnic.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button