MORE

Cum ar arata Fallout 4 facut de Black Isle

V-ati intrebat vreodata cum ar fi aratat Fallout 4 facut de Black Isle? Probabil ati spune ca asta era New Vegas, dar v-ati insela, ala era Fallout 3 facut de Black Isle altoit cu Bethesda, dar cum ar fi aratat Fallout 4 de acum, daca ar fi fost realizat mai aprope de stilul clasic? Eh, cineva s-a gandit sa raspunda la aceasta intrebare.

Un individ care isi spune Yttriumtyclief s-a gandit sa realizeze o modificare a pozitiei camerei jocului, care sa schimbe perspectiva pana ce Fallout 4 a inceput sa semene mai mult cu Fallout 1.

Rezultatele sunt foarte placute ochiului, din pacate nu prea este un mod care chiar functioneaza pe termen lung. Pozitia camerei este resetata in timpul luptelor si nu functioneaza in interioare.

Partea amuzanta aici este ca Fallout 3 avea o functie de zoom out care impingea camera pana la o altitudine suficient de mare incat sa dea o oarecare impresie ca era un joc Fallout vechi.

Unghiul nu era cel corect, dar macar era acolo un semn ca ar fi incercat sa faca ceva. Camera a fost schimbata apoi cu ocazia lui New Vegas pentru a fi una mai traditionala pentru un third person shooter, in care Fallout s-a transformat.

[Imgur]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button