MORE

Cum ar arata Alpha Centauri cu o interfata noua

Orice fan al jocurilor de strategie sau al SF-ului in general va spune cu mana pe inima ca Alpha Centauri este printre cele mai glorioase exemple ale imbinarii dintre poveste si 4X realizate vreodata. Dar v-ati intrebat vreodata cum ar arata daca i s-ar actualiza interfata?

Un artist creativ, numit Keegan Chua, a decis sa vada cum ar arata Alpha Centauri daca diversele sale meniuri ar fi actualizate si modernizate. Luand inspiratie de la lucruri precum ultimele jocuri Civilization si alte titluri similare, ca Endless Space, interfata capata o nota de dinamism mai mare si pare ceva mai curata.

Desigur, nu este ceva ce o sa vedeti vreodata in joc, pentru ca nu este o modificare. Pur si simplu este o macheta, artistul a pus peste o imagine statica a jocului propria sa idee despre cum ar putea sa arate o interfata moderna. Ca un fel de experiment, in cazul in care Firaxis si 2K vor decide vreodata ca da, intr-adevar Beyond Earth a fost groaznic si mai bine ar face un remake al lui Alpha Centauri.

Dar pe cat de moderna ar parea aceasta interfata, pentru fanii clasicului ar parea oarecum ca o creatie abominabila si teribila, care nu face decat sa contamineze puritatea unui clasic.

Voua cum vi se pare?

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button