MORE

Cum a primit lumea faptul ca CIA este pe Twitter

Tot in ciclul „Interactiunea dintre autoritati si societatea civila” se inscrie si faptul ca Vinerea trecuta CIA-ul si-a facut cont de Twitter. Si a mai si tweet-uit: „Nu putem nici confirma nici infirma ca acesta este primul nostru tweet.” Ce dragut! Te topesti! Iti creste glicemia! Lasand gluma de-o parte, se pare ca treaba asta face parte dintr-o „ofensiva” de PR pentru imbunatatirea imaginii publice a agentiei. Dar nu despre asta ne-am propus sa vorbim in acest post, pentru ca de la „fericitul eveniment” au trecut deja 3 zile, ci despre reactiile ulterioare la aceasta stire, care s-au consumat in aceste 3 zile.

Reactiile au fost polarizate, cum era de asteptat: au pendulat pe toata plaja, de la naiv-aprobator la grav-acuzator, replicile trecand intre aceste doua extreme printr-o larga paleta umoristica.

Huffington Post: „Acum putem in sfarsit sa va intoarcem favorul si sa va urmarim si noi.”

WikiLeaks: „Abia asteptam sa impartasim informatii clasificate despre voi”

The Guardian se multumeste sa treaca in revista, atent si amanuntit, loviturile de stat si sprijinirea dictaturilor sangeroase la care agentia a pus umarul. Asadar pe ei, campania de PR care adauga si un cont de Twitter la cele deja existente de Facebook, Youtube sau Flickr, nu-i convinge. Pe voi v-a convins? Spuneti-ne pe Facebook…sau pe Twitter…

Tags

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close