MORE

Cum a fost facut filmul Warcraft

Au mai ramas doar cateva saptamani pana cand adaptarea seriei Warcraft va ajunge pe marele ecran. Premiera filmului va avea loc in ziua de 10 iunie, oferind in sfarsit fanilor ocazia de-a participa la prima lansare a unui joc Blizzard din ultimele decenii a carui servere sa nu crape in prima zi.

Cu atat de putin timp ramas, probabil cativa dintre voi se intreaba cum a fost realizat filmul. Cum au fost facute efectele sale si cat de mult a fost de munca la pieptanarea orcilor. Simplu spus, a fost nevoie de foarte multa munca. A fost lansat un nou trailer pentru Warcraft: The Beginning (subtitlu menit sa indice ca nu va fi ultimul) in care studioul Industrial Light and Magic detaliaza tehnologia din spatele jocului.

O provocare interesanta a fost realizarea parului orcilor. ILM a trebuit sa construiasca de la zero tehnologie complet noua care sa permita realizarea de par maleabil pe care il pot manipulat si care sa se comporte intr-un mod realistic.

Tot ce ramane acum de facut este asteptati ca filmul sa apara si sa sperati ca la cinematograf nu va urla publicul „For the Hoard” la fiecare 5 minute.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button