GamingMobileȘtiri IT

Cui îi trebuie un calculator când ai RollerCoaster Tycoon 2?

Cât de multe amintiri sunt sigur că avem cu toții despre RollerCoaster Tycoon, fie că era primul sau al doilea. Amintiri care de obicei se terminau cu explozii sau lacuri neașteptat de populate. Dar știți ceva ce probabil n-am făcut chiar toți? Un calculatoare în joc.

Un individ foarte curios a încercat să găsească un mod prin care poate folosi simularea fizică a clasicului joc făcut de Chris Sawyer pentru a crea un sistem rudimentar de calcul capabil să facă adunări și înmulțiri. Ce ce doar aceste operațiuni? Pentru că este făcut în RollerCoaster Tycoon 2. Bine, este OpenRTC2, dar conceptual este același lucru. Spre deosebire de Transport Tycoon, nu există un sistem complex de mecanisme de schimbare a macazului care să permită organizarea trenulețelor.

Așa că pentru ca sistemul de calcul să funcționeze, sunt folosite două trenuri care sunt ghidate pe rute diferite, iar în funcție de operațiunea dorită cel de-al doilea tren se va izbi de primul în puncte diferite ale încrengăturii de șine. Doar cel de-al doilea tren explodează, primul primind un impuls de viteză care îi permite să treacă peste un „deal” către rezultat final.

Dacă sunteți interesați să vedeți cum funcționează în detaliu sistemul, cum a fost construit, și probabil cum ați putea face chiar voi unul, puteți arunca o privire pe aici.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button