MORE

Cub interactiv construit in jurul unui Kinect

Kinect-ul este acel periferic pe care il folosesti ocazional la Xbox. Asta daca nu ai ceva experienta in programare si il legi la un PC, caz in care se pot face lucruri minunate cu ajutorul lui.

Un astfel de Hack este Cube. Un cub interactiv construit in jurul unui Kinect. Un proiect dezvoltat de o echipa de tineri programatori, ajutandu-se de Kinect si sustinuti de Microsoft. Cube este in esenta o cutie mai sofisticata, motorizata de PC-uri la care este legat un Kinect, pe maginile acesteia fiind proiectate diverse elemente cu care poti sa interactionezi. In mare poti sculpta virtual folosind Cube, si nu numai.

Poti dansa in fata Cubului, acesta proiectand imaginea ta pe maginea lui intr-o maniera unica, reprezentandu-te ca pe o serie de cuburi si forme geometrice. Daca aceasta inovatie nu pare cine stie ce, ganditi-va la un alt aspect. Jocuri precum Just Dance ar avea de beneficiat destul de mult, cine stie, poate chiar si jocurile de strategie. Aplicata cum trebuie, aceasta tehnologie poate sa fie un plus chiar si pentru interfata jocurilor, avand ceva cu care sa interactionezi in timp real. Din pacate, in interior sunt cinci PC-uri si cinci proiectoare, toate legate la cate un Kinect 2.0. Mai intai sa vedem aceasta tehnologie functionala pentru Xbox One, si abia dupa credem ca o sa vedem un periferic gen proiector Xbox pentru Xbox One care sa functioneze in tandem cu Kinectul.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button