MORE

Cu Surface Book Microsoft spera sa darame intr-un final iPad-ul

Rivalitatea intre Microsoft si Apple nu este ceva nou. Inca de la LISA si Windows cele doua comapnii s-au zbatut sa isi arate suprematia in pe piata de IT. Cu Surface Book, Microsoft face inca un efort pentru a se remarca nu doar ca un competitor pentru produsele iPad, ci ca un superior.

Totusi, piata a evoluat, iar ceea ce era pe vremuri un ecosistem in care PC-ul dadea tonul in piata, acum aceasta sa diversificat, existand sisteme operare mobile, hibrid, ba chiar cele doua companii s-au apucat sa produca dispozitive. Iar doua dintre cele mai populare sunt Surface si iPad.

Doua dispozitive in directa competitie, iar cele doua companii par sa isi „imparta palme” ori de cate ori au ocazia, Microsoft, bagam noi de seama ca sunt inca suparati pentru reclama din ani 80′ a celor de la Apple:

Daca in 1984 reclama de mai sus facea furori, Microsoft le-a tot platit polita an de an, anul trecut spre exemplu si-a adunat „cativa prieteni” in fata 5th Ave, unde inamplator se afla si unul dintre cele mai cunoscute magazine Apple, pentru un colind.

Totusi, recenta reclama pare sa doreasca sa rupa jugulara companiei de Cupertino, Tim Flach, fotograful din clipul de mai jos, spunand destul de clar la final: „Ca nu poate sa faca asta pe Mac-ul sau”, referindu-se la unele neajunsuri pe care produsele Apple le intampina.

https://youtu.be/KQw6vxYo8KE

[Surface]

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button