Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Cu MediaTek vei putea folosi camera smartphone-ului pentru un chat video pe tableta

/
/
/
/
image
img

Exista o gramada de solutii pentru impartasirea colectiei media intre dispozitive, dar ce se intampla daca vrei sa imprumuti o camera de la un telefon sau un display de la un smartwatch? Raspunsul la aceasta intrebare vine direct de la MediaTek si de la al sau standard CrossMount care permite dispozitivelor sa-si impartaseasca hard-ul si soft-ul cand se afla in aceeasi retea WiFi, lasandu-te sa folosesti oricare dintre componente.

De exemplu, iti poti folosi microfonul de la telefon pentru a-i dicta televizorului comenzi vocale sau poti folosi camera smartphone-ului pentru un chat video pe tableta. CrossMount este un Open Standard care are la baza Universal Plug and Play (UpnP), ce probabil se regaseste in orice gadget pe care il ai acasa, drept urmare va fi usor de implementat atunci cand va fi disponibil in al treilea trimestru al acestui an.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar