MORE

Fnatic lanseaza propria linie de periferice – Fnatic Gear

Impatimitii jocurilor video isi doresc intotdeauna sa aiba un echipament cat mai performant si mai specializat pentru ca misiunile lor in lumea virtuala sa fie duse la bun sfarsit cu succes. Cei de la Esports s-au gandit deja la acest lucru si au creat Fnatic Gear, pentru ca momentele de rasfat ale gamerilor sa fie cat mai placute.

O componenta indispensabila a unei seri dedicata jocurilor video este, fara indoiala, mouse-ul. Flick, pentru ca asa a fost denumit, este echipat cu tehnologie pentru a oferi precizia, acuratetea si controlul necesare pentru a te juca la cele mai inalte standarde. Mouse-ul este proiectat, in special, pentru jucatorii profesionisti, testat si aprobat pentru cele mai inalte niveluri de joc competitiv.

Flick are in componenta un senzor optic Pixart 3310, acesta fiind un must-have pentru o viteza dusa la extreme. Mouse-ul este acoperit cu o bucata de cauciuc, astfel ca este destul de confortabil chiar si pentru sesiunile lungi de joc. Flick este dotat cu o memorie interna care suporta trei profiluri diferite.

Mergand mai departe, vom descoperi si caracteristicile tastaturii Fnatic Gear. The Rush este echipata cu switch-uri Cherry MX, care te vor ajuta sa ai un control eficient cu raspuns rapid, fiind o tastatura fara de care nu poti avea un nivel competitiv. Tastatura este luminata cu LED-uri si are o memorie interna capabila sa suporte 5 profiluri. Rush iti ofera posibilitatea de a atasa doua cabluri USB aditionale.

Ultimul, dar nu si cel din urma este mouse pad-ul creat de cei de la Esports. Acesta este disponibil in doua variante: Focus si Boost.  Focus este facut din panza iar Boost este realizat dintr-un material mai dur. Cu toate acestea, ambele suprafete iti dau posibilitatea unor miscari rapide si a unui confort major. De asemenea, ambele modele au dedesubt un material din cauciuc anti-alunecare.

Noul echipament de gaming Fnatic Gear va fi disponibil din 2016.

[FNATIC GEAR]

Articole asemanatoare

Back to top button