Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Cu doar cativa Euro poti cumpara un USB PC Killer

/
/
/

Asa numitele „USB PC Killer” au aparut in urma cu doi sau trei ani de zile, fiind in esenta stick-uri USB care scurcircuiteaza placa de baza sau mai rau, distrug PC-ul sau Laptop-ul in totalitate. Iar unul dintre acestea tocmai a iesit pe piata la doar cativa Euro, demonstrand ca exista o piata pentru asemenea dispozitive.

Acesta functioneaza extrem de simplu, banala introducere intr-un PC sau Laptop producand daune irecuperabile, problema fiind ca functioneaza cu aproape orice dispozitiv dotat cu USB, asta insemnand ca nici un telefon nu este sigur. In principiu, daca are un USB, acest stick il poate distruge in doar cateva secunde.

Compania care produce acest stick este din Hong Kong si se pare ca numele produsului ii si reprezinta – USB Kill – stick-ul functionand abia in momentul in care este introdus in portul cu pricina, scurtcircuitând întreg sistemul.

Este si un semnal de alarma destul de neplacut, pentru ca trebuie sa ne amintim ca pana si un avion are porturi USB, astfel de stick-uri fiind extrem de periculoase in maini criminale. Totusi, exista si o raza de speranta. Aparent toate dispozitivele Apple sunt imune la acest stick, Apple alegand sa isi protejeze porturile de un astfel de atac. Care te poate costa doar… 49.95 €

[USBKill]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

65 Comments

  1. Vaide capu vostru in loc sa scoateti un stik sa nu mai dea curent in caz de scurt pe placa voi scoateti stiku asta de kakat care arde pcu. Ce om normal la cap ar cumpara asa ceva

  2. Acum orice retardat poate sa vina la tine „ ba stai sa imi trag niste muzica„ si ramai fara pc. Ar trebui sa fie ilegal sau ceva, nu sa se vinda ca si cum ar fi nimic.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar