MORE

Cu bicicleta Hummingbird plutesti pe strazile orasului!

Veste buna pentru pasionatii mersului pe bicicleta! De cand erai mic ai invatat sa pedalezi iar acest lucru nu numai ca te-a distrat, dar ti-a adus si multe beneficii din punct de vedere al sanatatii. The Hummingbird este bicicleta pe care ti-ai dorit-o dintotdeauna.

Aceasta bicicleta revolutionara este unica prin faptul ca are o greutate de doar 6.5 kg si se pliaza astfel incat incape, fara probleme, si in spatii mai mici. Hummingbird bike intruneste toate elementele unui produs de calitate: tehnologie, confort, performanta si design. Greutatea sa incredibil de mica pentru o bicicleta, este data de materialul din care este construita: fibra de carbon. Datorita acestei calitati poate fi transportata cu usurinta de oricine, chiar si de copii.

Compania a afirmat ca aceasta bicicleta a fost creata din dorinta de a rezolva problemele oamenilor, dat fiind faptul ca nu exista o alta bicicleta care sa se si plieze si sa si cantareasca atat de putin. Multe dintre bicicletele existente deja pe piata sunt mai grele si dureaza mai mult pana se pliaza.

The Hummingbird a fost conceputa special pentru cei care se deplaseaza des in locuri mai indepartate de casa. Cand aceast produs era in plan de proiect, reprezentantii companiei au realizat un sondaj pentru a surprinde reactia oamenilor la o astfel de bicicleta. Feedback-ul a fost unul pozitiv, si astfel acum exista The Hummingbird bike.

Deplasarea urbana nu a fost niciodata mai usoara si mai placuta decat cu aceasta bicicleta inovativa. Fibra de carbon ajuta, de asemenea, si la atenuarea vibratiilor cauzate de denivelarile de pe strada si face ca plimbarea sa fie si mai agreabila. Toodata, faptul ca se pliaza, o transforma in bicicleta ideala pentru cei care locuiesc intr-un apartament mic, cu putin spatiu disponibil. Chiar daca locuiesti la ultimul etaj, bicicleta poate fi transportata cu usurinta in lift, iar daca inca nu te-ai saturat de sport, poti urca pe scari cu ea.

hummingbird bike2

The Hummingbird este disponibila in patru culori, in functie de personalitatea fiecaruia: galben, negru, rosu sau culoarea materialului din care este realizata. De asemenea,  exista si doua versiuni in ceea ce priveste marimea rotilor: 40, 64 de cm sau 50, 8 cm. Cel de-al doilea model, fiind putin mai mare, va cantari aproximativ 7 kg.

Bicicleta este fabricata si asamblata in Marea Britanie la cel mai inalt standard, uutilizandu-se imprimante 3D si aparate folosite in industria producatoare de automobile.

[THE HUMMINGBIRD]

Related Articles

Back to top button
Close
Close