PC&Consoles

CSLounge încetează activitatea

Primele victime din decizia celor de la Valve de-a interzice direct folosirea API-ului de inventar pentru scopuri comerciale au început să apară.

CSLounge, site-ul de pariuri care zilele trecute anunța că încearcă să obțină o licență pentru jocuri de noroc, neînțelegând de ce avocații de la Valve trimiteau mesaje, anunță că încetează din acest moment activitatea. Același lucru pățește și DotA2Lounge, un site similar dar poate nu la fel de popular.

Operatorii site-ului încearcă în acest moment să faciliteze retragerea obiectelor din sistem, urmând ca apoi să relanseze pagina cu un accent pe eSports și informații despre evenimente de acest gen.

Cel mai probabil acest gen de incident se va repeta pe parcursul următoarelor săptămâni, până când toate site-urile care se ocupă de pariuri în acest fel sunt închise, iar un număr mare de streamer-i dau faliment. Tot ce va rămâne apoi va fi un număr foarte mare de oameni care vor realiza din senin că vor trebui să urmărească eSports și să joace Counter-Strike GO sau DotA 2 din plăcere, nu pentru a face scamatorii cu skin-uri.

[CSLounge]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

11 comentarii

  1. Nu pariez pe meciuri,insa mi se pare incorect sa se inchida aceste site-uri pt. ca ei doar folosesc un amarat de API pt. logare si verificare al conturilor. Valve castiga mult din taxe,jocuri si codati care isi cumpara csgo sau alte jocuri la care triseaza. Valve vrea sa fie mereu un monopol – doar ei sa castige.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button