GamingPC&ConsolesTech&IT

CSGO tot încearcă să fie un joc Battle Royale

Counter-Strike Global Offensive a devenit gratuit cu ocazia acelui update care adăuga un mod de Battle Royale, dar de atunci n-a prea mai fost în centrul atenției, în mare parte pentru că CSGO at to avut competiție grea pe acest segment.

Totuși, Valve n-a abandonat ideea, așa că CSGO Battle Royale a primit recent un update. Acesta se numește Sirocco, și adaugă o varietate de noutăți, cum ar fi o hartă nouă cu tematică de deșert, pentru cei care tare simțeau nevoia să Rush B pe Dust 2(sau în proximitatea sa) chiar și în modul BR. Dar mai important de atât, jocul a început să împrumute câteva idei de la semenii săi din acest gen. Spre exemplu, a luat ideea unui sistem de ping ce se aseamănă cu cel de la Apex. Jocul a mai primit și ceva echipament nou, cum ar fi niște bocanci de țopăit care fac jocul să semene puțin cu Unreal Tournament.

Mai important, există acum opțiunea de respawn. Aparent, de când cu Apex lumea și-a dat seama că poate că ar fi mai palpitant pentru cei care joacă în echipă să aibă motiv să rămână în joc alături de prietenii lor, după ce mor. Cine ar fi crezut?

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button