GamingRSS PaginaDeMediaȘtiri IT

CS:GO + Halo = Un crossover interesant pe care nu l-a cerut nimeni

Era schimbarilor este in floare in CS:GO si nu doar ca jocul are acum noi personaje si un sistem de Season Pass, dar Valve a strecurat si niste praf de Halo in amestec. Mai exact, o capsula Halo Sticker Capsule care este disponibila pentru achizitie in-game si asa cum v-ati astepta, mai sunt si alte elemente cu tema Halo.

Asa arata noile stickere:

Pe langa aceste stickere, jucatorii care detin Master Chief Collection pe Steam si „au suficient timp jucat in acest titlu” ceea ce inseamna ca mai mult de cele doua ore in care poti face refund, vor primi un kit de muzica The Master Chief Collection Music Kit. Asta doar asa, daca vrei ca vechiul CS:GO sa arate si sa se simta putin diferit fata de ceea ce erai obisnuit.

Noile actualizari au venit cu mici fix-uri si imbunatatiri, iar CS:GO s-a schimbat destul de mult fata de acum cateva luni. Este interesanta directia in care merge jocul, iar de cand a fost oferit gratuit de Steam a prins un gust de free-to-play, insa nu esta atat de rau. Pentru a vedea ce schimbari aduce noul update, puteti accesa pagina oficiala a jocului.

PCGamer

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button