PC&Consoles

CS:GO Cologne 2016 Championship incepe si da premii celor care urmaresc competitia

Campionatul din Cologne de Counter-Strike Global Offensive a inceput astazi, 16 echipe din intreaga lume intrecandu-se pentru victorie.

Evenimentul de eSports se va desfasura pe parcursul urmatoarelor 5 zile , trecand prin faza de grupe si culminand cu marea finala de duminica. Pe langa premiile pe care le pot obtine participantii, pana si cei care vor urmari acest campionat au ocazia sa castige cateva premii speciale in CS:GO.

Pentru a putea dobandi aceste premii va trebui sa va uitati la meciurile care se desfasoara in acest moment la Cologne, fie din CS:GO, fie de pe Twitch. Daca va uitati de pe Twitch, atunci va trebui sa va conectati contul de Steam la cel de Twitch din panoul de setari, la Connections.

Tot ce trebuie sa faceti apoi este sa va uitati la meciuri si sa asteptati sa primit unul dintre premii care sunt acordate in fiecare runda. Acestea sunt reprezentate de cutii, care nu necesita o cheie pentru a fi deschise, in care veti gasi un skin special folosit in meciul pe care l-ati vazut, stickere de aur cu echipele care au jucat si o semnatura de aur a MVP-ului rundei in care ati primit acea recompensa.

Pentru a vedea orarul meciurilor puteti vizita pagina oficiala a evenimentului.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button