PC&Consoles

CS:GO a fost atacat de boți

Oricine a încercat în ultimele zile să joace CS:GO probabil a dat peste o mică problemă. Jocul a cam fost inundat de boți care împiedicau începerea unui meci și nici nu puteau fi aruncați cu forța permanent dintr-un lobby.

Pe lângă faptul că blocau începerea unui meci, boții începeau apoi să spameze cu mesaje prin care rugau jucătorii să se lase de CS:GO pentru o zi, dorind ca astfel să îi oblige pe cei de la Valve să repare jocul. Argumentul fiindcă această iterație a lui Counter-Strike este extrem de profitabilă doar din skin-uri, și ca urmare nu este nici un fel de motivație pentru ca Valve să încerce să îmbunătățească jocul.

Valve a lansat un update temporar menit să împiedice apariția acestor boți pe terme scurt, urmând ca pe parcursul acestei săptămâni să fie disponibil un patch care să împiedice apariția lor pe termen lung. Într-un fel, oricine a creat acei boți și-a îndeplinit scopul, cel de-a face Valve să repare un exploit în CS:GO. Acum trebuie doar să așteptăm ca și celelalte probleme legate de hacking, fizică și toate cele să fie remediate. Sau măcar să lanseze o nouă operațiune, din moment ce a trecut un an de la ultima. Iar atunci când își va face apariția, există o șansă ca nouă operațiune să fie însoțita de o variantă refăcută a lui Dust2.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

3 comentarii

  1. Mi se pare chiar calumea ce au făcut acei ruși pentru ca acum , dacă nu ai prime 1 din 2 meciuri sunt codati nu pot suporta mi-am luat un cont smurf și chiar nu ai ce juca e plin de codati infecți care strica jocul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button