MORE

CSGO Winter Update adauga o arma noua si multe altele

Counter-Strike Global Offensive a primit un update nou, unul foarte insemnat, deoarece adauga o arma noua la arsenalul disponibil in CSGO.

In premiera, veti avea o alternativa pentru clasicul Desert Eagle, sub forma revolverului R8. Acesta are o putere de foc mare, dar numai 8 gloante, ideal pentru cei care vor un foc de rezerva dupa ce au eliminat intreaga echipa adversa fara sa reincarce. Daca va intrebati pentru ce sunt celelalte doua gloante… avem cu totii acei coechipieri care necesita ceva… calmare.

La fel de importanta este alterarea duratei timpului de joc la meciurile competitive. O runda va dura de acum inainte 1:55, iar bomba va exploda in doar 40 de secunde, ceea ce inseamna ca toate acele situatii in care ati pierdut pentru ca cineva a dezamorsat bomba cu doua secunde ramase vor fi de acum inainte victorii clare.

Echilibrul armelor a fost modificat iar, AK47, M4A4 si M4A1-S comportandu-se diferit cand trageti ca un maniac la distante mari, iar pistoalele: Elites, Fiveseven, Glock, P200, P250, Tec9, UPS si CZ75a vor avea o acuratete si mai mica atunci cand va miscati.

CSGO merge prin acest update pe urma FPS-urilor precum Call of Duty, adaugand o camera de reulare, disponibila doar in modul Casual si Demolition, nu la cel competitiv.

Acest update mai implementeaza si noua cutie, Revolver Case, in care veti gasi o varietate de skin-uri noi pentru armele existente si pentru revolver.

Lista de schimbari mai include o sumedenie de alte lucruri mai putin importante, asa ca daca vreti sa le stiti pe toate, accesati link-ul de mai jos.

[Valve]

 

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button