GamingPC&ConsolesTech&IT

CS: GO sărbătorește 20 de ani de Counter-Strike cu un Dust 2 retro

Counter-Strike împlinește anul acesta 20 de ani. Modul Half-Life a fost lansat în 1999, înainte de a fi achiziționat de cei de la Valve, care au lansat apoi versiunea 1.0 în 2000. Pentru a sărbători evenimentul, puteți juca o versiune mai veche a hărții clasice Dust 2 în CS: GO.

Un nou Dust 2 a fost lansat în 2017, dar Valve a lansat o versiune retro pe care o puteți regăsi în grupul de hărți Casual Dust 2. Este o hartă durabilă, populară și aproape la fel de veche ca și Counter-Strike, așa că este o modalitate elegantă de a marca această ocazie.

Harta este atât de populară încat apare frecvent și în alte jocuri, cu fani care o recrează peste tot, de la Fortnite la Far Cry. Chiar dacă nu ați jucat-o în CS: GO sau Counter-Strike-ul original, s-ar fi putut întâmpla să o regăsiți în altă parte.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button