GamingRSS PaginaDeMediaȘtiri IT

Crytek ne arata ceea ce pare a fi un remaster pentru Crysis

But, can it run Crysis?

Crytek a lansat in mod oficial CryEngine versiunea 5.6, care aduce peste 1000 de schimbari comparativ cu ultima versiune a motorului grafic. Multe dintre acestea au fost implementate si in cel mai nou joc produs de Crytek, Hunt: Showdown, care nu de mult a iesit din Steam Early Access si a devenit un joc „cu acte-n regula”.

In noul „Tech Trailer” pentru CryEngine 5.6, Crytek au dezvaluit ceea ce pare a fi un nou proiect care cu siguranta va pune pe jar comunitatea de gaming pe PC. Da, vorbim aici despre o potentiala remasterizare a lui Crysis, care deja este considerat un cult-classic.

Chiar si in ziua de astazi, inca mai auzi gluma: „Can it run Crysis?”. Se pare insa ca aceasta intrebare ar putea deveni din nou, una serioasa. Doar imaginati-va Crysis, refacut pe un motor grafic nou cu tehnici de randare moderne si suportul multi-threaded de care are atat de mare nevoie. In trailer-ul de mai jos, vedem un portal care se deschide aratandu-ne ceea ce pare a fi padurea din Crysis alaturi de melodia jocului pe fundal.

 

Chiar daca nu pare sa insemne mult, acest trailer este un semn clar ca nemtii de la Crytek iau in considerare si varianta unui remaster pentru deja vechiul joc. Tinand cont si de faptul ca remasterizarile de jocuri care au facut valuri acum ceva timp, sunt noul trend al industriei de gaming, faptul ca am putea vedea unul dintre cele mai celebre jocuri pentru PC readus la viata in straie noi n-ar trebui decat sa ne bucure.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button