PC&Consoles

Crytek închide majoritatea studiourilor sale

Veștile despre problemele financiare ale companiei Crytek nu par să fi fost o exagerare. Creatorii lui Crysis anunță închiderea unui număr mare de studiouri la nivel mondial.

Crytek va închide ramurile sale din Budapesta, Istanbul, Seul, Sofia și Shanghai, într-o încercare de a rămâne la linia de plutire. Singurele componente rămase sunt cea din Kiev și studioul central din Frankfurt, unde Crytek își are sediul.

Alături de închidere vine și vestea că angajații măcar își vor primi banii pentru luna noiembrie. Studioul pare să fi obținut fondurile necesare de la Mail.ru, care ar fi cumpărat FPS-ul gratuit de multiplayer Warface, precum și o continuare a sa care va fi anunțată de Crytek luna viitoare.

Poate astfel studioul va reuși să evite pe viitor problemele sale de ordin financiar, iar motorul grafic care a devenit o parte atât de mare din industria jocurilor nu se trezi peste noapte fără suport.

[Engadget]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

8 Comments

  1. Nasol de warface…si EA games a desfintat Battlefield Play 4 Free,iar multi dintre jucatorii de atunci au investit mult si bine in joc , inclusiv eu am cumparat fel si fel de chestii…(de la echipamente pana la arme)…iar nimeni nu si-a primit banii inapoi..imi este lafel de frica cu cei de la Wargameing cat sa inchida World of tanks….

    1. wargaming nu prea are cum sa-l inchida, au un numar extrem de mare de jucatori si pe langa asta , nu stiu daca ai observat, e25 ii tank care se pune la vanzare 1-2 zile pe an, nu ai observat o explozie de e25 recent? tank de vreo 30-35 euro… 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close