MORE

Crytek anunta Robinson: The Journey pentru PS4

Pe la inceputul anului, Crytek a prezentat un tech demo cu dinozauri si jungle, care ridica suspiciunea ca urmatorul joc al studioului ar avea o astfel de asezare. Putea fi vorba de un nou Crysis, dar nu este. In schimb, era Robinson: The Journey.

In ciuda prezentei sale pe PC cu luni in urma, Robinson: The Journey va fi lansat exclusiv pentru Playstation 4. Mai exact, pentru Playstation VR, numele folosit acum de proiectul Morpheus, menit sa ofere o experienta de realitate virtuala similara cu cea a unui Oculus Rift, dar pentru PS4.

In Robinson: The Journey vei lua controlul unui individ a carui nava s-a prabusit pe o planeta misterioasa, care doar se intampla sa aiba dinozauri, aproape de parca ar fi un Pamant preistoric. Alternativ, ar fi putut ateriza pe platoul de filmare a lui Jurassic Park, din moment ce un velociraptor nu e asa de mare, si are pene.

Obiectivul jocului este cel de a explora o lume foarte detaliata si plina de secrete. Asta nu inseamna ca este complet lipsit de gameplay, doar ca fiind printre primele jocuri facute in VR de la zero, si care nu arata ca Pizza Tycoon in 3D, nu ar trebui sa va asteptati la mecanici complexe.

Robinson: The Journey nu are inca o data de lansare.

[Crytek]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close