GamingPC&ConsolesTech&IT

Crysis va rămâne fără multiplayer

În ere de mult uitate, când se potcovea puricele la un picior cu nouăzeci și nouă de oca de fier, Crysis avea un mod de multiplayer funcțional, susținut de GameSpy. Când GameSpy a crăpat, a fost înlocuit cu un sistem nou, susținut până acum de comunitate și de Crytek. Dar acesta va dispărea în curând.

Crytek anunță că în ziua de 11 octombrie 2018 va fi scos din funcțiune modul de multiplayer pentru ancestralul Crysis, dar nu din motive tehnologice sau pentru că va fi închis vreo altă componentă terță de pe undeva.

Conform declarației, nu există un număr suficient de jucători pentru a putea fi menținută o experiență bună pentru cei câțiva oameni care încă au mai rămas. Așa că decât să păstreze un sistem predominant abandonat, de care nu se poate bucura mai nimeni așa cum trebuie, totul va fi închis.

Totuși, măcar vă puteți bucura de modul de mutliplayer pentru câteva luni, fie în varianta originală, fie sub forma vreunui mod, ca MechWarrior Living Legends. Adesea se întâmplă ca în zilele finale să fie stârnit ceva interes nou pentru joc, așa că probabil vor intra în această perioadă câțiva jucători în plus, de dragul nostalgiei. Ca urmare, probabil până se va închide sistemul veți găsi măcar destui oameni cât pentru un meci satisfăcător. Iar în cazul în care vă întrebați dacă asta înseamnă cumva că serverele pentru Crysis 2 vor fi și ele închise… eh… au fost în 2014 și nu cred că i-a păsat cuiva de asta.

[DSO Gaming]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button