GamingRSS PaginaDeMedia

Crytek a confirmat data de lansare pentru Crysis Remastered Trilogy

Se pare că Twitter-ul a fost aurit atunci când a devenit un mediu de comunicare al unor indicii simpatice referitoare la remasterizarea celor două sequel-uri Crysis. Nemții de la Crytek au confirmat data de lansare oficială a pachetului care va conține remasterizările pentru Crysis 2 și 3. Bundle-ul va conține și primul Crysis Remastered, însă doritorii vor avea posibilitatea de a achiziționa titlul dorit în mod separat, 2-ul și 3-ul fiind disponibile în acest format chiar la data lansării.

Pe 15 octombrie, Crysis Remastered Trilogy va sosi pentru PC și pentru consolele current-gen, aducând cu sine mai multe îmbunătățiri grafice, adică texturi și iluminare retușate, dar și gameplay la 60FPS pe toate platformele. Crytek a pus la dispoziția curioșilor și niște videoclipuri care evidențiază diferențele între versiunile originale de pe Xbox 360 și PS3 și remasterizările pentru Xbox Series X și PS5:

  • XBOX 360 VS. XBOX SERIES X:

  • PLAYSTATION 3 VS. PLAYSTATION 5:

Crysis, așa cum nu le-ai mai văzut până acum

Chiar dacă trilogia va fi disponibilă pe PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch și PC (Epic Games Store), performanța acesteia va fi pusă cu adevărat în valoare pe PlayStation 5 și Xbox Series X, unde dezvoltatorii ne promit gameplay fluid la 60FPS în rezoluții 1080p și 4K.

Crysis Remastered Trilogy se va lansa și în format fizic pentru PS și Xbox, cu posibilitatea ca fiecare joc să fie achiziționat și separat. Un număr aleatoriu de exemplare din cele comandate pentru oricare din cele două console în ziua lansării vor include și douăzeci de art cards semnate de membrii Crytek.

Pachetul va avea prețul de 50 de dolari, iar pe Nintendo Switch, Epic Games Store, PS Store, Microsoft Store și Epic Games Store Crysis 2 și 3 vor avea fiecare prețul de 30 de dolari.

Crysis 3 Remastered

 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button