GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Crysis Remastered a fost amânat

Surpriză!

Dacă ați intrat cumva din curiozitate pe Youtube seara trecută, sperând să vedeți noul trailer (de data asta în HD și toate cele) de la Crysis Remastered, probabil vă întrebați de ce n-a mai fost publicat.

Vedeți voi, Crytek a primit mult feedback după ce Microsoft a dat cu stângul în dreptul și a publicat clipul înainte de termen. Suficient de mult feedback încât să amâne jocul.

Compania a dezvăluit pe contul său de Twitter că are de gând să facă o versiune a jocului ce se va ridica la standardele cele mai înalte de calitate. Dar pentru ca așa ceva să se întâmple, vor avea nevoie de mai mult timp.

Noul trailer va sosi peste câteva săptămâni, iar jocul va sosi și el la un moment, fiind întârziate în acest moment și precomenzile.

Și ce ar putea să adauge Crytek la Crysis Remastered în acest timp? Având în vedere că tot ce trebuiau să facă, practic, era să facă motorul să folosească așa cum trebuie mai mult de un nucleu, nu prea multe. Însă pe alocuri a gâdilat stilizarea și cromatica în moduri ce nu a fost pe placul lumii.

 

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button