Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Crysis implineste 8 ani, inca arata mai bine ca totul

/
/
/
img

Saptamana aceasta a marcat 8 ani de existenta a intrebarii „Poate rula Crysis?”. O intrebare mereu eronata, deoarece jocul putea functiona pe PC-uri chiar modeste, insa la detalii pe masura. Mai corect ar fi fost „Poate maxa Crysis?”. In acest caz, pana si PC-urile de astazi s-ar putea chinui, deoarece fanii jocului si a graficii l-au tot actualizat pe parcursul anilor.

Site-ul DSO Gaming a realizat o compilatie de imagini menite sa evidentieze evolutia jocului din ultimul deceniu. Detaliul lui Crysis continua sa fie impresionant, retusarile realizate de catre membri ai comunitatii fiind ca o cireasa pe un tort care in continuare arata mai bine ca majoritatea torturilor aflate acum pe piata. Genul de torturi care au nevoie de trailere cu glazura suplimentara pe care nu o gasiti in produsul final. Torturi care mint!

Crysis s-a vandut in mai bine de un milion de exemplare in sase luni, depasind 3 milioane pe parcursul urmatorilor ani. Numerele sunt impresionante, dar tot nu au fost suficiente incat sa ofere studioului Crytek motive sa dezvolte mai departe jocuri de PC care sa impinga limitele tehnologiei. Astfel se explica lucruri precum absenta suportului pentru ceva mai complicat cu DirectX 9 in Crysis 2.

Regretabil pentru studiou, tranzitia sa catre platforme multiple nu a fost salvarea la care se asteptau cei de la Crytek, deoarece nici consolele nu le-au oferit succesul pe care il doreau pentru a putea mentine ritmul agresiv al cresterii.

Crytek este acum in siguranta, din cauza unui acord facut cu Amazon, dar viitorul francizei Crysis este incert, din moment ce studioul pare acum concentrat mai mult pe jocul gratuit de PC Warface si pe proiectul misterios realizat in colaborare cu Amazon.

[DSO Gaming]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar