PC&Consoles

Crysis ar putea fi refacut

Remasterizarile in HD, UltraHD, 4K, Mega 8K Tetra-Stereoscopic sunt la moda in ultima vreme. Asa ca o intrebare tinde sa fie destul de persistenta in aceasta epoca: „Cand va fi refacut Crysis?”.

Poate ca pare bizar, dar oarecum are sens. Crysis are multe calitati. Sigur, este responsabil pentru faptul ca acum toata lumea scrie gresit cuvantul „crisis”, dar avea un gameplay inedit, un decor splendid si a fost unul dintre cele mai bune jocuri facute de Crytek. Chiar si acum inca mai poate fi considerat unul din cele mai frumoase jocuri facute vreodata, in special pentru ca ani de zile dupa lansarea sa progresul grafic a cam stagnat. Asa ca reconstruirea sa folosind tehnologie contemporana, efecte vizuale actuale, poate DirectX 12, nu suna ca o idee rea.

Cand a fost intrebat despre posibilitatea ca vechiul Crysis sa fie reconstruit, Rok Erjavec, Technical Director al studioului, a declarat ca ideea nu este exclusa, dar ca deocamdata cei de la Crytek sunt preocupati de noile lor proiecte VR. Studioul acum lucreaza la The Climb si Robinson: The Journey, doua jocuri facute in totalitate pentru VR.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button