MORE

CryEngine V anuntat cu promotie pe Humble Bundle

La GDC, Crytek a dezvaluit cea mai noua iteratie a motorului sau grafic, numit acum CryEngine V.

Daca va intrebati cumva ce s-a intamplat cu IV, acela practic a fost acel motor CryEngine folosit pentru Ryse. De la Crysis 3 motorul grafic a luat o tenta mai iterativa, renuntandu-se pentru o vreme la numerotare. Dar acum a revenit, iar V adauga tehnologie noua in CryEngine.

Motorul are acum: suport pentru DirectX 12, performanta generala mai buna,  suport pentru VR, un editor Sandbox nou, un framework CE# similar cu C#, un sistem de particule noi si o varietate de alte modificari care ar trebui sa faca viata utilizatorului mai usoara.

CryEngine V este insotit si de un model nou de afacere. Poti folosi motorul fara sa platesti macar un leu, dar daca vrei sa ajuti dezvoltare sa sau Indie Development Fund, poti alege sa platesti oricat vrei.

Apoi, daca vrei suport extins, care ajunge chiar pana la abilitatea de-a pune oameni de la Crytek sa munceasca la adaptarea motorului pentru preferintele tale, ai optiunea de-a plati separat o taxa lunara si sume directe de bani pentru asta.

Comemorand aceasta lansare avem si un Humble Bundle care include un numar mare de resurse pentru CryEngine.

De la 1 dolar si pana la 13 dolari aveti pe Humble Bundle tot soiul de modele, efecte, animatii, resurse, pana si proiecte de FPS sau jocuri de curse pe care apoi puteti voi sa le transformati in jocuri complete.

[Crytek, Humble Bundle]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

2 comentarii

  1. Super tare, daca ar oferi suport nativ si pentru Linux, ar fi ceva, asa cum fac cei de la Epic Games cu motorul lor, Unreal Engine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button