MORE

Se apropie CryEngine 4

De cand a fost lansat Crysis 3, in 2013, studioul Crytek n-a dat prea multe semne de miscare pe frontul tehnologic. Au transformat motorul CryEngine intr-un serviciu cu iteratii continue, dar parca nu au prezentat la fel de multe salturi tehnologice, asa cum faceau in anii trecuti. Asta s-ar putea schimba anul acesta la GDC.

Russ Bullock, presedintele studioului Piranha Games, cel care produce MechWarrior Online a declarat ca se afla acum in discutii cu Crytek pentru a tranzitiona jocul la o varianta noua a motorului CryEngine. MWO a ramas in urma cu tehnologia, lucru care devine evident pe zi ce trece, asa ca o actualizare nu i-ar strica. Insa nu va trece tocmai la varianta curenta a lui CryEngine.

Bullock a spus ca cei de la Crytek lucreaza la o iteratie noua si foarte importanta a motorului care ar putea fi dezvaluita chiar la GDC, anul acesta.

Evenimentul va avea loc la mijlocul lunii martie, iar in cazul in care Crytek vor anunta atunci motorul, va puteti astepta la o varietate de lucruri noi care sa fie adaugate la aceasta tehnologie. Suport complet pentru VR, DirectX 12 si alte API-uri moderne, plus un detaliu grafic si mai bun, care ar trebui sa ne faca sa visam la placi video noi.

[Youtube]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button