MORE

Crusader No Remorse – Gratuit pe Origin!

Jocul adaugat de data aceasta pe lista Origins On the House, Crusader No Remorse, nu este un joc atat de „important” ca Dragon Age: Origins.

E vechi de aproape 20 de ani, si are un pret de 5 euro oricum, dar a fost un joc marcant la vremea lui si, mai bine, este… gratis. De multe ori jocurile puse On the House nu merita cumparate nici macar la jumatate din pretul lor, dar acesta este un clasic, care, candva prin 1995, a fost „a big deal”.

Amplasat într-un viitor distopic, în care lumea este condusă de o entitate masiva corporatista, Crusader este un joc izometric, de actiune despre un super soldat roșu cunoscut ca „Silencer”, un tradator condamnat la moarte pentru refuzul de a se supune ordinului de a trage asupra civililor. Este un scenariu destul de simplist, dar cu adevarat antrenant este faptul că mediile sunt extrem de interactive si distructibile.

Asa cum ne-am obisnuit, odata ce iei un joc On the House este al tau pentru totdeauna, numai ca ofertele au un timp limitat. Pentru acest joc nu este anuntata data limita, asa ca profitati si va luati Crusader No Remorse!

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button