GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Crusader Kings 3 probabil va fi lansat cândva

Știți cum Crusader Kings 2 a fost lansat cu șase ani în urmă, iar de atunci a primit extrem de mult conținut și nu pare că va înceta să primească mai mult conținut vreodată? Eh, ar putea primi o continuare în viitorul nu foarte îndepărtat.

Fredrik Wester, omul care ocupă rolul de CEO la Paradox Interactive încă de la înființarea sa, va prelua un rol nou de luna viitoare la companie, așa că în această perioadă a început să depene amintiri despre diversele incidente amuzante din trecut și să dea interviuri despre ce crede că se va întâmpla pe viitor.

Un lucru care crede foarte mult că se va întâmpla va fi Crusader Kings 3. El consideră că asta se va întâmpla atât pentru că își petrece o mare parte din timp stând pe biroul celor care lucrează la Crusader Kings 2, cât și pentru că jocul așa cum este acum nu prea mai poate fi extins. Se află foarte aproape de limita a ceea ce se mai poate face cu mecanicile curente, cu tehnologia curentă, cu harta curentă.

Singurul mod prin care ar putea să se mai adauge ceva la joc ar fi să se ia totul de la capăt, să fie regândit și să meargă în direcții noi. Oricând va fi lansat, probabil va primi conținut nou și update-uri gratuite pentru vreun deceniu.

Fred a mai menționat că sunt câteva proiecte bazate pe White Wolf în dezvoltare care au trecut de stadiul de experiment. Iar în cazul în care vă întrebați de ce n-a apărut vreunul până acum, este pentru că vor să se asigure că lucrurile vor decurge bine. La urma urmei, graba strică treaba, și nu este nimeni să îi bată la cap să aibă un joc disponibil pe piață să acționeze ca unealtă de marketing pentru o serie de filme care a luat-o sever la vale. (aluzie la Star Wars)

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button