PC&Consoles

Crusader Kings 2: The Jade Dragon a fost anunțat

Chiar și la cinci ani după ce a fost lansat, Paradox continuă să lanseze DLC nou pentru Crusader Kings 2, popularul simulator de „credeai că nu există jocuri bune Game of Thrones?”.

Printre anunțurile făcute la finalul măritului Gamescom 2017 a fost și Jade Dragon, cel mai nou pachet de conținut descărcabil pentru acest joc, ce ar fi aproximativ cel cu numărul cincisprezece. Și credeați că The Sims are multe expansion-uri.

The Jade Dragon se concentrează foarte mult pe influența Chinei asupra națiunilor mai din vestul său, dar fără să vă permită să controlați direct imperiul. Un nou ecran își va face apariția în joc, ce va detalia relația dintre regatul vostru și împăratul Chinei. Tot de aici se va putea vedea statutul puterii sale, și se va putea trimite tribut. Își vor mai face apariția personaje noi, ce emigrează către vest, vor putea fi colectate artefacte noi și va putea fi exploatat Drumul Mătăsii.

Pe partea generală, veți avea acum posibilitatea de-a stabili puncte de întrunire automată pentru armatele chemate, și veți avea acces la opt cauze de război noi. Harta jocului este și ea întinsă pentru a acapara mai mult din orient.

Crusader Kings 2: Jade Dragon nu are încă o dată de lansare.

[Blue’s News]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button