GamingTech&IT

Cronica dezvoltării lui Diablo 2 este acum pe Kickstarter

Mai are cineva senzația că are să se întâmple ceva legat de Diablo la toamnă? Prin noiembrie, pe la început. Doar eu? Bine, bine, dar dacă sunteți curioși despre cum a decurs dezvoltarea lui Diablo 2 și cum funcționa Blizzard în general în acea perioadă, o nouă cronică v-ar putea satisface curiozitatea.

Autorul David Craddock anunță că a lansat campania de Kickstarter pentru publicarea cărții Stay Awhile and Listen Volumul 2, în care se va detalia șase ani din istoria Blizzard, acoperind dezvoltarea lui Diablo 2, dar și a lui Starcraft 2.

Primul volum detalia geneza lui Diablo 1 și modul în care culturile celor două companii, Condor și Blizzard, s-au ciocnit în creația acestui titlu legendar. Povestea lui Diablo 2 ar trebui să fie și mai interesantă, pentru că cei de la Condor, devenit acum Blizzard North, au lucrat în esență zi și noapte pentru aproape doi ani de zile, ca să poată termina jocul în anul 2000.

Campania are nevoie de doar 12 mii de dolari pentru finanțare, în următoarele 28 de zile, iar aproape jumătate din sumă a fost deja strânsă. Cartea va fi terminată în luna iunie 2019.

[MassivelyOP]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button