TelefoaneRSS PaginaDeMediaTECH

Criticii sunt innebuniti dupa ecranul noului iPhone 12 Pro Max

Odata cu iPhone 12, vin si laudele adresate ecranului pentru modelul Pro Max. Cei de la DisplayMate au avut ocazia sa testeze din plin toate caracteristicile display-ului cu care flagship-ul Apple se mandreste. De fapt, testerii au fost atat de impresionati de ecran, incat il considera definitia cuvantului „perfect”.

Da, stiu, e o chestiune de gusturi, Dar criticii de la DisplayMate au facut teste peste teste, iar rezultatele arata, totusi, faptul ca iPhone 12 Pro Max are un display foarte performant. Ca si specificatii, avem un display Super Retina XDR de 6.7″, cu afisaj OLED, la o rezolutie de 2778 x 1284 cu 458 PPI.

iPhone 12 Pro Max si acuratetea culorilor sunt cei mai buni prieteni

Presedintele DisplayMate considera ca ecranul lui iPhone 12 Pro Max este definitia perfectiunii, fiind cu mult mai bun fata de orice alt display de telefon, monitor, TV sau UHD TV. Culorile sunt extrem de clare si precise.

Se mentioneaza ca iPhone 12 Pro Max are un display cu un contrast putintel cam prea mare, dar fotografiile realizate pentru teste au o calitate atat de inalta, incat au reusit sa-l impresioneze pana si pe cel mai dur critic, insusi presedintele DisplayMate, Dr. Raymond M. Soneira.

Testele arata ca ecranul se descurca excelent in orice conditii de iluminare. De exemplu, ca sa nu te chiorasti in iPhone pe lumina puternica, telefonul are nevoie de o serie de combinatii alcatuite dintr-o intensitate a luminii ecranului puternica si din rata de reflexie foarte mica. Iar 12 Pro Max are tot ce-i trebuie, avand un scor al reflexiei de doar 4.8%, cel mai mic inregistrat vreodata (e de bine!)

Per total, iPhone 12 Pro Max primeste premiul de Best Smartphone Display, acordat de catre DisplayMate, avand nota A+ pentru performantele ecranului. Cu asta, Pro Max nu numai ca egaleaza (ba chiar intrece) aproape 11 premii acordate altor telefoane, dar ridica si stacheta pentru o noua generatie de dispozitive cu display-uri de top.

 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Back to top button