Gaming

Criterion ia o pauză de la Need for Speed pentru a ajuta la dezvoltarea noului Battlefield 6

DICE lucrează de zor la Battlefield 6 (numele ar putea să fie schimbat) însă proiectul este atât de ambițios încât studioul a cerut ajutor. Iar acesta nu a întârziat să apară, astfel Criterion Games (seria Need for Speed) se alătură procesului de dezvoltare. Dar asta înseamnă că următorul joc din seria cu mașini va fi amânat până când noul simulator militar va fi lansat.

Battlefield 6 se dezvoltă super, iar echipa a lucrat incredibil de mult și a dat tot ce a putut anul trecut. Este greu să faci jocuri de acasă, iar cei de la DICE sunt obosiți. Avem un joc super cu un potențial incredibil. Nu se putea să nu îi includem și pe cei de la Criterion în discuție. Au lucrat la Star Wars Battlefront, au lucrat și la titluri precedente din seria Battlefield și au o relație foarte strânsă cu cei de la DICE. Am încredere că va fi o victorie pentru ei.
Laura Miele, Chief Office Studio Officer, EA

Deși Criterion lucrează la Battlefield 6, are cine să se ocupe de un joc cu mașini

Decizia de a-i include pe cei de la Criterion Games în procesul de dezvoltare a lui Battlefield 6 nu a fost grea. Deși studioul a fost ales pentru a se ocupa de seria Need for Speed, se pare că EA se concentrează mai mult pe ceea ce se vrea a fi cel mai ambițios joc din seria Battlefield. Iar faptul că aceștia au o relație bună cu DICE ajută foarte mult.

Acest lucru a fost posibil și datorită faptului că EA a cumpărat Codemasters, așa că are cine să lanseze un joc cu mașini anul acesta. Acum nu se știe dacă vorbim despre un titlu din seria Need for Speed sau nu, deși i-aș vedea pe englezi dezvoltând un joc ceva mai realist, în stilul lui Shift 2 Unleashed. Cât despre Battlefield 6? Ei bine, acesta va fi lansat pe PC și pe consolele next-gen în decursul acestui an, însă nu avem o dată de lansare.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button