Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Criptomoneda Reddit a fost trasa pe linie moarta. Pentru moment!

/
/
/
/
image
img

Reddit nu a reusit sa dea de cap legislatiei „monetare”, asa ca a renuntat pe perioada nedeterminata la planul sau privind criptomoneda. Alexis Ohanian, cofondatorul si presedintele executiv al Reddit, sustine ca aceasta moneda de schimb va aparea la momentul oportun, adica atunci cand legile si capacitatile tehnologice o vor permite. Criptomoneda, denumita „Reddit Notes”, a fost anuntata in decembrie 2014, fiind descrisa ca mijloc de recompensare a utilizatorilor Reddit pentru loialitatea lor.

Investitorii site-ului au fost de acord sa cedeze 10% din actiunile lor pentru a sprijini comunitatea, acest procent reprezentand 950.000 de „bancnote Reddit” care ar fi urmat sa intre in posesia utilizatorilor printr-o tragere la sorti la sfarsitul acestui an. Planurile au fost insa amanate si nu ar trebui sa ne mire daca vor fi schimbate partial sau complet intr-un viitor mai mult sau mai putin indepartat.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar