MORE

The Crew te lasa sa iti customizezi masina cum doresti

Masinile virtuale sunt in general customizate pana la dementa de catre jucatori. Nu umplute cu tot felul de bagaje, scaune de copii sau sacouri agatate, asa cum se intampla in viata reala. Bine, sau completate cu eventualul cos de gunoi, adica bancheta din spate. Dar asta se intampla in viata reala, dupa cum am spus.

Optiunea de a personaliza masina in The Crew, noul Racing MMO de la Ubisoft (care a fost blocat la 30 de cadre pe secunda pe PC, cu toate ca Ubisoft sustine ca nu are nimic impotriva ca jucatorii de pe aceasta platforma sa il joace in 60 de cadre pe secunda) este sutinuta de noul Open World Racing.

Ultimul trailer se axeaza pe diferitele modele de masini pe care le puteti alege: Street, Dirt, Performance, Raid and Circuit care sunt practic versiunile jocului pentru „clase”. Există de asemenea avantaje, inclusiv Mobile Mechanic (pe buna dreptate numit asa), care vă permite să va reparati masina în timp ce sunteți afară. Si despre garaje stim cate ceva, de exemplu ca sunt ingrozitor de scumpe! Asa ca Mobile Mechanic suna ca un avantaj pe care l-am dori si in viata de zi cu zi.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Oare cand vor intelege si cei de la EA ca a lor serie NFS s-a dus in jos incet, dar sigur din cauza lipsei de customizari, pe langa altele. Toata comunitatea de gameri se plange de acest lucru, dar se pare ca cei de la EA nu vor sa inteleaga. Poate ca in aceasta iarna vor invata ceva de la Ubisoft cand se vor uita pe cifrele acumulate din vazarile jocului „The Crew”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button