MORE

The Crew Closed Beta este acum live!

The Crew primeste closed beta mai devreme decat data initiala de 23 iulie, astfel fanii putand sa se bucure de joc o idee mai inainte. Mai exact incepand de ieri, The Crew este in closed beta pentru cativa fericiti detinatori de beta key-uri.

Ai practic o saptamana intreaga sa te bucuri de buguri, mecanici de joc care functioneaza cand vor ele, servere care cad doar pentru ca vantul sufla de la sud spre vest si lista continua. Stiti voi… BETA! Stiti voi… servere Ubisoft! Stiti voi… uPlay! Pentru ca si aici trebuie sa ai un cont de uPlay pentru a juca acest minunat joc open world cu masini, care teoretic trebuia sa fie titlu de lansare.

The Crew promite o lume imensa, cam cat Statele Unite, dar la o scara mai mica, in care sa te intreci cu alti participanti la beta, sa explorezi peisajul (asta daca nu pici prin textura cu teleguta pixelata), sa faci misiuni (daca doresc sa fie accesate) si lista continua. Conceptul lui The Crew nu este rau, dar in caz ca nu am accentuat destul acest lucru, discutam despre un joc in Closed Beta, asta insemnand ca or sa fie cateva, probleme pe care jucatorii le vor acuza. Asa ca orice nou inscris trebuie sa purceada cu mare atentie in acest taram magic numit Beta!

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button