PC&Consoles

Credeai că ai terminat cu Assassin’s Creed Origins pentru moment?

Assassin’s Creed Origins are acum un mod de explorare, dar și New Game+, cu o recompensă secretă pentru cei care îl termină… din nou.

Assassin’s Creed Origins a fost lansat pe 27 octombrie 2017, iar luna trecută a avut parte de primul DLC din Season Pass. Acum însă, Ubisoft a pus la dispoziția jucătorilor doi noi motive de a reveni și rămâne pe aproape până la următorul DLC.

Începem cu Discovery Tour, un mod de „joc” în care fanii pot să se plimbe prin lumea creată de Ubisoft Montreal fără a se juca, ci pentru a explora și învăța despre Egiptul Antic, în viziunea dezvoltatorilor. Nu există inamici sau misiuni, iar întreaga lume este la dispoziția celor interesați. Desigur, lecția de istorie nu este una gratuită. Cei care dețin deja jocul o pot accesa gratuit, în timp ce ceilalți vor fi nevoiți să plătească 20€ numai pentru aceasta.

Cea de-a doua noutate din Assassin’s Creed Origins este modul New Game+. Pentru cei nefamiliarizați cu acest concept, în principiu înseamnă că atunci când termini jocul îl poți lua de la capăt păstrând o parte din progres. Ca atare, odată ce termini povestea, vei putea putea păstra experiența, armele, costumele, abilitățile și obiectele din inventar și reîncepe jocul pe o dificultate mai mare.

Ubisoft a pus la dispoziție o listă clară cu ceea ce se va întâmpla și păstra, dar și ce va fi luat de la capăt. Întreaga hartă va fi resetată, precum și locațiile descoperite, misiunile, activitățile și țintele de pe parcursul campaniei. Cu privire la dificultate, dacă ai terminat jocul pe Easy, New Game+ va începe pe Normal, de pe Normal pe Hard, de pe Hard pe Nightmare, iar în cazul în care te-ai încumetat să îl joci pe Nightmare, dificultatea va rămâne aceeași, deci nu va fi o nouă provocare.

În cele din urmă, Ubisoft a dezvăluit și ca New Game+ ne va oferi și o recompensă specială, însă studioul a decis să o țină secret. Desigur, internetul nu știe să țină un secret, așa că vom afla cât de curând despre ce este vorba. Până atunci, putem oare să ghicim?

[Ubisoft]

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button