GamingȘtiri IT

Creatorul The Division 2 a întrebat fanii dacă ar fi interesați de un spin-off single-player

Julian Gerighty, creative director în cadrul proiectului The Division 2 este curios de părerea fanilor referitor la un joc single-player plasat în universul Division. Tim Spencer, level director al TT Games (oamenii care fac jocurile LEGO) a postat pe Twitter o idee despre un joc single-player plasat în universul The Division a cărui focus să fie povestea și dezvoltarea personajelor.

 

Ideea lui Spencer susține că spin-off-ul ideal ar urmări un agent Division care încearcă să-și găsească familia în ciuda evenimentelor din universul jocului. „Niciunul dintre cele două jocuri nu a dat atenție lucrurilor pe care un agent Division trebuie să le sacrifice și prin ce trece acesta, din punct de vedere psihic. Când te gândești la asta: este un lucru întunecat și epic, în același timp-este o oportunitate imensă de a povesti niște aventuri incredibile.”

În final, Gerighty este interesat de părerea fanilor. Asta nu înseamnă automat că se va materializa ceva pe baza acestei idei, dar numai conceptul cu are a venit Tim Spencer este cel puțin interesant și are un potențial foarte mare de a ne spune o poveste incredibilă. Ideea unui spin-off care se bazează pe acest aspect nu ar fi deloc rea, întrucât ambele jocuri The Division sunt criticate pentru mediocritatea arătată când vine vorba de evoluția poveștii și a personajelor.

PC Gamer

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button