GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Creatorul serialului Castlevania ar putea trece la The Legend of Zelda

Zilele trecute a fost lansat pe Netflix cel de-al doilea sezon din seria animată Castlevania, bazată pe jocurile cu același nume. Iar creatorul seriei pare că are planuri pentru a se extinde și la alte francize de jocuri video în viitorul foarte apropiat.

Adi Shankir, producător al seriei, a dezvăluit că lucrează la adaptarea unei alte serii de jocuri video din Japonia, iar conform veștilor care umblă prin internet, ar fi vorba chiar de The Legend of Zelda. Celebra serie de jocuri creată de Nintendo nu ar fi la prima încercare de ecranizare, cea antică nefiind tocmai rea, dar Shankir probabil va merge într-o direcție oarecum diferită.

Dezvăluirea oficială va avea loc în ziua de 16 noiembrie, la ora 10 seara, dacă vreți să aflați exact în secunda în care se va întâmpla. Seria ar putea fi tot una exclusivă de Netflix.

Seria Castlevania a fost destul de bine primită până acum, chiar dacă are anumite inexactități istorice. Cum ar fi că Brăila avea un pod peste Dunăre cu sute de ani în urmă, sau că ar fi fost mai multă Brăilă pe partea cealaltă a podului. Știu, sună ca un detaliu destul de ciudat de menționat într-un serial despre vampiri, magie și castele care se pot teleporta, dar este unul care contează pentru brăilenii care așteaptă de secole să vadă un pod peste Dunăre.

[The Wrap]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button