PC

Creatorul lui Oculus Rift a plecat de la propria companie

Palmer Luckey, omul care a conceput Oculus Rift într-un garaj când avea doar 18 ani, anunță că a părăsit compania pe care a înființat-o alături de Brendan Iribe. În acest moment nici unul din fondatori nu se mai află la companie.

Ce e drept, compania nu prea mai era a lui, fiind vândută către Facebook la prețul de 2 miliarde de dolari, așa că s-ar putea spune că nu a părăsit Oculus cu buza umflată, ci mai mult cu buzunarele pline de bani, asta deși în cadrul procesului cu Zenimax a trebuit să plătească milioane de dolari.

Comunicatul oficial de la Facebook a fost plin de patos și respect față de Palmer, iar omul în sine nu a oferit o declarație despre plecarea sa de la companie. Nu se știe dacă a fost obligat să plece sau dacă o face de bună voie și nesilit de nimeni. Cert este că Palmer nu a fost tocmai cel mai comod individ pentru Oculus din ultimii ani.

Acesta a reușit să atragă atenție nedorită, atât prin declarațiile sale inițiale despre speranțele pe care le avea pentru prețul lui Oculus, cât și pentru incidentul cu Zenimax și implicarea sa în politică ce nu a fost bine văzută de o parte din presă.

În momentul actual, Oculus nu are un CEO, și având în vedere că este o parte din marea familie Facebook, n-ar fi exclus să nu mai fie numit unul.

[Overclock 3D]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button