GamingPC&ConsolesTech&IT

Creatorul lui Doom lucrează la un joc despre mafie

John Romero, unul dintre creatorii lui Doom (altul decât cel întristat de Bethesda zilele trecute), lucrează de ceva vreme la un nou proiect, alături de Paradox Interactive. Toată lumea se întreba oare ce fel de joc ar putea fi. La urma urmei, Romero a făcut Doom, Quake, Daikatana și în general jocuri despre împușcat, explodat, sărit cu rachete, rapid, adesea în multiplayer.

Așa că, logic, colaborarea cu Paradox se manifestă sub forma unui joc de strategie pe ture despre mafioți, plasat în era prohibiției. Empire of Sin a fost anunțat la E3 2019, însă fără vreun clip de gameplay deocamdată, ci doar cu acest trailer menit să arate ideea de bază a jocului.

În Empire of Sin veți lua rolul unui cap al lumii mafiote din Chicago, chiar și Al Capone, într-o luptă continuă pentru supremație asupra afacerilor ilegale din oraș. Această bătălie se va duce atât la nivel strategico-economic, precum și la nivel tactico-X-Comicesc. Veți recruta mafioți pentru armata voastră, vă veți lupta pentru control asupra diverselor clădiri din teritoriul inamic, și probabil va trebui la un moment să faceți pe cineva să „doarmă cu peștii”.

Jocul va fi lansat abia anul viitor, așa că avem timp destul pentru a putea spera că jocul va fi pe cât de bun ne amintim că era Gangsters 2, și că nu va fi la fel ca Omerta.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button