GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Creatorul lui District 9 a făcut un scurt metraj cu Anthem

Anthem, acel joc despre care lumea era foarte interesată până să apară Apex Legends, a primit recent ceva special. Sau ceva care părea a fi special până când să apară.

Neill Blomkamp, regizorul unor filme precum District 9 și Chappie, a realizat un scurt metraj bazat pe noua creație a celor de la Bioware. Numai că scurt-metrajul nu s-a dovedit a fi tocmai un scurt-metraj, ci mai mult un trailer semi-live action. Puteți vedea întreaga chestie mai jos. Ce e drept, arată binișor, dar nu e tocmai un scurt-metraj și nici nu are cine știe ce poveste, după cum pomenea Electronic Arts chiar în titlul cipului atunci când a fost urcat prima dată pe Youtube.

Conviction ar putea avea totuși o continuare, în funcție de succesul clipului și cu siguranță al lui Anthem în general. Poate cu ceva mai multe resurse se poate pune la un loc ceva mai în ton cu cea a realizat studioul lui Blomkamp în trecut, cum ar fi acel scurt-metraj gândit pentru Halo 3, cu 12 ani în urmă.

Jocul pe care este bazat acest scurt-metraj va fi lansat luna aceasta. Dar, iarăși, lumea este momentan puțin cam ocupată cu Apex Legends. Am vaga impresie că Electronic Arts intenționa să saboteze creația celor de la Respawn la fel cum a făcut cu ultimele două jocuri Titanfall, din motive ce probabil țin de contracte, doar că efectul nu a fost cel intenționat de această dată.

[The Verge]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button