Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Creatorul lui Android pregătește propriul telefon, Essential

/
/
/

Andy Rubin, unul din creatorii sistemului de operare Android, se pregătește să anunțe un nou telefon mobil. Unul care nu este făcut de Google, acesta plecând de la companie din anul 2014.

Conform unei listări în baza de date a Geekbench, telefonul s-ar numi Essential și are numele de cod FIH-PM1. Asta indică faptul că este produs la Foxconn International Holdings. Echipa cu care lucrează Andy Rubin este mică, formată din numai 40 de oameni, dar obiectivul lor este cel de-a face un telefon capabil să țină pasul cu Google Pixel, iPhone și Samsung Galaxy.

Telefonul, din câte a spus Rubin, va avea un ecran mare, lipsit de margini. Iar din listarea de pe Geekbench reiese că este construit pe baza unui chipset Qualcomm Snapdragon 835, are 4GB de memorie RAM și vine cu Android 7.0 preinstalat. Modelul prototip ar avea un ecran de 5.5 inch. În Geekbench, telefonul a obținut un scor single-core de 1844 și unul multi-core de 5426.

Acest nou telefon ar urma să fie dezvăluit în curând și lansat pe la mijlocul anului acesta.

[Phone Arena]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar