GamingPC&Consoles

Creatorul lui Dead Space conduce un nou studio în cadrul 2K Games

Take-Two Interactive Software a anunțat că Michael Condrey, creatorul cunoscutului joc horror Dead Space și responsabil pentru mai multe titluri din seria Call of Duty, s-a alăturat echipei 2K Games ca șef al unui nou studio din Silicon Valley. Studioul, fără nume deocamdată, va lucra la un proiect nou, despre care se știu însă prea puține lucruri concrete.

„La 2K, oferim publicului nostru o varietate de experiențe de divertisment interesante și captivante”, a declarat David Ismailer, președintele 2K. „Căutăm în mod continuu oportunități de a investi în oamenii și ideile potrivite. Realizările de neegalat în materie de creație, producție și conducere ale lui Michael sunt binecunoscute și indiscutabil meritate. Suntem foarte inspirați nu numai de pasiunea lui, ci și de potențialul noului său studio pentru portofoliul nostru și continua dezvoltare a companiei”, a mai spus Ismailer.

„Anunțul de astăzi reprezintă o ocazie rară și specială pentru dezvoltatori, de a ajuta la construirea și formarea unui nou studio de la zero în Silicon Valley”, și-a declarat entuziasmul și Michael Condrey. Studioul lui se alătură celor de la Firaxis, Hangar 13, Visual Concepts și Cat Daddy, sub umbrela 2K.

Anterior, Condrey a fost co-fondatorul Sledgehammer Games, studio responsabil cu mai multe titluri din seria Call of Duty, precum Modern Warfare 3, Advanced Warfare și WW2. Înainte de aceasta, Condrey a condus echipa Visceral pentru un joc foarte diferit: Dead Space, a cărui influență este încă resimțită în industrie, mai ales când vine vorba de jocuri horror sau de supraviețuire. Dacă noul titlu la care lucrează Coundrey va fi de aceeași factură, rămâne de văzut și sperăm să aflăm mai multe în cursul acestui an.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button