GamingRSS PaginaDeMediaȘtiri IT

Creatorii Titanfall vor dezvalui un nou first person shooter VR luna viitoare

Cu tot cu un Demo jucabil

Respawn lucreaza de zor la un nou joc first person shooter creat pentru echipamentele de realitate virtuala si il vor dezvalui publicului luna viitoare. Dezvoltatorii Titanfall vor oferi si un Demo jucabil pentru Oculus la finalul lunii Septembrie in cadrul evenimentului Oculus Connect.

Respawn au anuntat un parteneriat cu Oculus Studios pentru a crea un o experienta de lupta in first person pentru VR inca din 2017. Nu au fost prea multe informatii, in afara de un video pe care Oculus l-au eliberat pe internet cand au anuntat oficial parteneriatul cu Respawn. Daca nu v-ati prins inca, jocul va fi dedicat exclusiv platformei Oculus Rift.

Dezvoltatorii de la Respawn sunt mintile luminate din spatele Titanfall, Apex Legends si cateva titluri Call of Duty mai vechi (Respawn a fost creat de fondatorii Infinity Ward, Jason West si Vince Zampella). De asemenea, Respawn a oferit si locuri de munca pentru designeri cu experienta in jocuri first person shooter, arme si animatii full body, special pentru acest proiect VR.

Oculus Connect va avea loc de pe data de 25 Septembrie 2019 pana pe 26 Septembrie in Centrul de Conventii McEnery din San Jose. Este al saselea an in care Oculus organizeaza aceasta conventie si masa rotunda pentru veteranii industriei si pasionatii de tehnologii de ultima generatie. Inscrierile pentru participare sunt deschise chiar acum pe site-ul Oculus Connect.

Nu stim sigur daca acest nou shooter va face parte din universul Titanfall sau daca va fi un joc cu totul nou. De asemenea nu suntem siguri nici daca va fi o experienta single sau multiplayer dar vom primi toate detaliile dorite la finalul lunii Septembrie.

GamesRadar

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button