PC&Consoles

Creatorii lui Warframe anunță Keystone

Dacă sunteți un fan al lui Warframe și ați dori să vedeți de ce ar fi în stare studioul Digital Extremes dacă s-ar apuca de un FPS competitiv, aveți acum ocazia cu Keystone.

Studioul a dezvăluit acest nou joc, însă fără să ofere mostre de gameplay sau să ne arate exact cum se desfășoară o sesiune. Asta ar fi util, pentru că nu este un simplu FPS de multiplayer creat în era post-Overwatch.

Keystone este o combinație de FPS și joc de cărți, care se petrece pe planșa unui joc de masă, sau de societate, sau cum vreți să numiți un boardgame. Stilistic, jocul se inspiră din arta SF de prin anii ’70, așa că măcar puteți fi siguri că nu va semăna cu Overwatch.

Cum se combină partea de FPS și cea de cărți? Din câte au spus, sună a fi ceva asemănător cu ce avea primul Titanfall. Vei pune la un loc un pachet de cărți pe care îl poți folosi apoi pentru a obține puteri, arme și diverse alte avantaje.

Dacă sunteți interesați, puteți participa la un test alpha săptămâna aceasta, dacă vă înregistrați aici. Keystone va fi un joc gratuit, așa că va fi lansat pe parcursul mai multor ani.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button