PC&Consoles

Creatorii lui This War of Mine anunță că Frostpunk va fi lansat anul acesta

11 Bit Studios, studioul care ne-a adus foarte multe sentimente incomode cu This War of Mine, anunță acum un nou joc menit să ofere o experiență similară și fanilor genului City Builder.

Jocul se numește Frostpunk, și vă pune la conducerea unei așezări într-o lume ce se confruntă cu o mică problemă de ordin ecologic și meteorologic. Un soi de eră glaciară, sau o preocupare nesănătoasă a populației pentru colonizarea zonelor înghețate ale unei lumi steampunk.

Pe lângă faptul că va trebui să clădiți cu grijă o colonie funcțională într-un mediu foarte ostil, unde managementul resurselor este important, jocul va avea și un strop de moralitate. În Frostpunk vi e vor da diverse opțiuni prin care puteți decide modul în care orașul este condus. Aceste decizii vor fi destul de incomode, implicând îndesarea copiilor mici în fabrici și dacă am înțeles bine dintr-un interviu de acum câteva zile, canibalism.  Așa că vă puteți aștepta la multă distracție.

Mai există și o componentă de explorare, ce va fi similară în concept cu cea a lui This War of Mine, obligând jucătorul să decidă dacă vrea să riște viețile câtorva locuitor pentru șansa de-a permite celorlalți să trăiască.

Frostpunk va fi lansat anul acesta, așa că atunci când vine frigul afară veți putea să îl simțiți și la calculator… deși, dacă nu aveți căldură nu cred că era o problemă până acum. De asemenea, fanii lui Arx Fatalis se pot preface că au acum parte de o continuare.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button